Veckan som gått..

Veckan inleddes med Photography exam, kursen har hittentills varit extremt teknisk och i stort sett bara handlat om hur man ställer in ISO nr, aperture och shutterspeed för att få en bra bild. Massa siffror som verkligen inte säger mig något. Men jag fick en 7a, så jag känner mig ganska nöjd ialla fall.
I tisdags arrangerade skolan Marangoni opening party på en klubb i Soho. Verkligen veckans höjdpunkt! Det var helt galet, går inte att beskriva. Fri bar, behöver jag säga mer? Det bästa var när vi insåg att även lärarna var bjudna, såg min Seriösa Digitial Design lärare på dansgolvet och började skrika "joonathaaan" och hoppade på honom. Aningen pinsamt såhär i efterhand. Delade även en drink med min Research Methods lärare.

   
 

Killen i sammetskavaj är alltså min lärare. Seriös?


Just nu sitter jag och Nicole på ett internetcafe i Brick Lane. Varje söndag är det värsta reggae klubben här, känns lite svårt att plugga för tilfället..å andra sidan är det så grymt skön stämning här. Nu ska jag verkligen ta tag i mitt pluggande ialla fall.

PHOTOSHOOT

Världens sämst uppdaterade blogg - jag vet. Sen jag flyttade till den nya lägenheten har jag inte haft något internet alls, ganska frustrerande. Ska fixa det så snart som möjligt ialla fall.
Idag har jag och Nicole varit på en photoshoot. Jag vann en tävling, där priset var en plåtning. Verkligen hur roligt som helst!
Fotografen kände till vår skola och hade samarbetat med sistaårs stylisterna förut, till deras slutprojekt. En bra kontakt alltså.
 


Nu ska jag plugga lite grann, tillsammans med världens bästa Hagen Dazs.

RSS 2.0