SNÖ?!


BRICK LANE, 12:30




       



Hur coolt är inte det här stället? Idag testade vi ett nytt lunchställe, en converted buss som bara serverar organisk mat. Ny favorit!

SELF PORTRAIT

Vår första uppgift i photography kursen är att presentera ett självporträtt som på något sätt involverar vårt namn. Min första tanke var först att göra en ganska "rough" bild, skriva mitt namn på min underarm, nästan så att det ser inkarvat ut och göra bilden svartvit i efterhand. Sally och jag experimenterade ialla fall lite idag, det här är dom bilderna jag väljer emellan.

   

Den suddiga bilden är min favorit, men eftersom att namnet är otydligt så tror jag inte att jag får använda den.
Imorgon innan skolan börjar måste jag till tryckeriet som printar bilderna. Frågan är bara vilken jag ska välja.
Förslag?

KARAOKE



Några blev lite overexcited på karaoken i onsdags.. ;)

 

THE BIRTH OF VENUS

Ett av veckans projekt är Botticelli's The birth of Venus. Vi ska researcha om Venus och hitta nutida fashion images som är starkt influerade av Venus. Historien bakom Venus är ganska intressant, verklighetens Venus hette Simonetta Vespuca och var Botticellis hemliga kärlek! Simonettas älskare var en av italiens mest inflytesrika män vid den tiden och det var anledningen till att Botticellis verk inte brändes och gick förlorade som många andra verk gjorde vid renässansens slut.






    

Venus ala 20th centry?

LIVING IN LONDON

Idag är det exakt två veckor sedan jag stod på Kastrup med magen full av tvivel och en one way ticket i handen. Jag var så nervös och osäker på om det här verkligen var rätt, men än så länge känns det mer än rätt. Än så länge känns det väldigt overkligt men samtidigt helt underbart.


 

Dom här två veckorna har varit fullspäckade. Jag har lärt känna världens finaste tjejer, varit på grymma klubbar, ätit alldeles för mycket nachos, börjat skolan och varit full en måndag klockan tre. Helt galet, men samtidigt har jag nog aldrig haft så roligt som jag haft hittintills. Det här är bara början.

   
 

Imorgon har jag Photography klockan 9.30, efter det blir det grupparbete på vårt lunchställe på Brick Lane.

God natt,
Kimmie ♥



RSS 2.0